Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   MS. Lauryn Hill in Amsterdam


   • MS. Lauryn Hill Photo #1
   1 of 1
   April 12, 2012

   Thursday   8:00 PM

   234A Lijnbaansgracht
   Amsterdam, Netherlands 1017 PH

   Performers:
   EVENT DETAILS
   MS. Lauryn Hill
   In 1996 breken The Fugees (Lauryn Hill, Wyclef Jean en Pras Michel) door met het album The Score. Het album kan direct worden bijgeschreven in het rijtje klassiekers met hits als ‘Killing me Softly’, ‘Ready of Not’ en ‘Fu-Gee-La’. Na het uiteengaan van de Fugees werken de leden afzonderlijk van elkaar aan een solocarrière. Het debuutalbum van Hill, ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ is direct een grote hit. Ze krijgt maar liefst elf nominaties voor de Grammy Awards en wint een recordbrekend aantal van vijf. In 2003 brengt ze het album MTV Unplugged Nr 2.0. uit en in 2008 ‘Ms. Hill’; een verzameling van nog niet eerder uitgebrachte nummers en remixes. In 2007 trad ze voor het laatst in Nederland op.

   Na een periode van vijf jaar is dan eindelijk het langverwachte optreden van Ms. Lauryn Hill een feit. The Max zal baden in de intense combinatie van R&B, soul, reggae en hiphop die je zal doen terugverlangen naar de ‘90’s.

   as

   Cost:

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.
   COMMENTS ABOUT MS. Lauryn Hill