Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Spelen voor de GRAP, Vuurwerk editie - Steve French, Love Couple, Wies, Indie in Town dj's in Amsterdam


   • Spelen voor de GRAP, Vuurwerk editie - Steve French, Love Couple, Wies, Indie in Town dj's Photo #1
   1 of 1
   December 20, 2018

    

   Lijnbaansgracht 238
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Spelen voor de GRAP, Vuurwerk editie - Steve French, Love Couple, Wies, Indie in Town dj's

   GRAP Amsterdam, Indie in Town en Sugar Factory slaan de handen ineen en organiseren de Vuurwerk editie van Spelen voor de GRAP, een feestelijke showcase-avond met de nieuwste en tofste acts. De line-up bestaat tijdens deze speciale editie uit Steve French, Love Couple, Wies en een exclusieve dj-set van Indie in Town.

   Wies
   HET IS EEN WIES! De gloednieuwe band van Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Jasper Meurs. Ze maken Nederlandstalige muziek met de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het organische. Invloeden komen uit allerlei hoeken van Nederland, onder andere Ramses Shaffy en Spinvis.

   Love Couple
   Love Couple maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band brengt ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bassen en grungy gitaarwerk blijft de band continu aan je lippen hangen.
   > Luister hier

   Steve French
   De Amsterdamse vijfmansband Steve French maakt harde, emotionele liedjes over lijken in onderzeeboten, verwaterde vriendschappen en liefde in Schotse voorsteden. De tweede EP Colinton is in januari 2018 uitgekomen en volgens The Daily Indie klinkt het “Alsof een gedeelte van The Strokes van een festivalgig per ongeluk in het bandbusje van (Sandy) Alex G is gestapt.
   > Listen here

   Categories: Concerts & Tour Dates | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.