NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   8-weekse Mindfulness training in Amsterdam


   • 8-weekse Mindfulness training Photo #1
   1 of 1
   May 23, 2019

   Thursday   7:30 PM (on various days)

   wethouder Steinmetzstraat 6a , hoekpand met groene deur
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   8-weekse Mindfulness training

   Mindfulness gaat niet alleen over bewuster leven en genieten, maar ook het accepteren van en leren omgaan met lastige situaties of gevoelens. Tijdens deze 8-weekse Mindfulness training word je door Elvira Jungslager begeleid om tot rust te komen. Je leert stilstaan bij het komen en gaan van je gedachten en omgaan met belemmerende gedachten.  Wil je Meer kalmte en rust ervaren. Beter omgaan met stress. Verbetering in concentratie. Verhoging van je energiepeil. Minder piekeren en (te) veel (over)denken Dan is deze training voor jou! Belofte: Creatief, informatief en inspirerend... de Bloei & Groei signatuur. WANNEER 8 weken lang op een donderdagavond van 19.00-20.30 uur. Data 2019: 7, 14 maart, 28 maart, 4,11,18,25 april en 2 mei. Met gratis inloop*  (van 19.00-20.00 uur) op dinsdagen: 5,12 maart 2, 9, 23 april 7, 21 mei 4 juni * De mindfulness inloop is gratis als je een 8 weekse training volgt of oud-deelnemer bent. Anders 2.50 euro in ons bloei-potje.  WORKSHOPDOCENT Elvira Jungslager  is een sociaal cultureel ondernemer en heeft ervaring met het begeleiden/ coachen van verschillende doelgroepen in diverse maatschappelijke projecten. Ze volgde haar opleiding tot Mindfulness en compassie coach bij Anurag ten Klooster (Miraconsult). Zij werkt momenteel in het Bloeihuisje als gastvrouw en organiseert op woensdag de lunchcarrousel voor vrouwen uit de wijk. Een aantal jaar geleden merkte ik dat ik in mijn volle leven weinig ruimte gemaakt had voor mezelf. Als ik in mijn agenda van mijn leven keek werd ik alleen nog maar moe. En die moeheid belemmerde mij ten volle te leven. Mindfulness heeft me daarbij geholpen. Het leert me even mezelf stil te zetten als ik aan het rennen ben. Dat wil ik ook geven aan vrouwen om mijn heen - Elvira Jungslager Deelnemers vorig jaar: Door Elvira's empathie, invoelings- en inlevingsvermogen, maar zeker ook door haar open mind weet ze de juiste toon voor de sessie te vinden.Ze brengt rust, sfeer en balans in de groep. De manier van les geven door Elvira heb ik als prettig ervaren. Met alle plezier heb ik de lessen gevolgd. De lessen hebben een grote steun in mijn leven betekend. Persoonlijk heb ik niet zo veel met met mindfulness. Maar Elvira, dat is een ander verhaal. Zij is in staat om een sfeer te creeren waar iedereen  zich lekker voelt. Ze weet de groep bij elkaar te houden, te binden, te luisteren naar elk individu en iedereen krijgt de mogelijkheid om te vertellen wat er in je gedachten afspeelt en hiermee tot rust te komen. Thank you Elvira, you are a fantastic coach, the sound of your voice and your calmness allowed me to reach a state of optimal relaxation during the session. PRAKTISCHOnze huiskamer in het Bloeihuisje is cosy, met plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, koop dus tijdig jouw kaartje. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Elvira Jungslager op tel. 06-24793331 Afbeelding door Frouwkje Smit

   Categories: Health & Wellness

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near 8-weekse Mindfulness training. Book your stay now!