NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Behavioural Design Fest 2019 in Amsterdam


   • Behavioural Design Fest 2019 Photo #1
   1 of 1
   September 20, 2019

   Friday  10:00 AM

   179 Piet Heinkade
   Amsterdam, Noord-Holland 1019 HC

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Behavioural Design Fest 2019

   SUE| Behavioural Design organiseert op vrijdag 20 september 2019 Behavioural Design Fest. Het festival voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe beïnvloeding en nudging werkt en hoe je die kennis kunnen toepassen in de praktijk. We hebben 7 sprekers uitgenodigd, uit 7 verschillende vakgebieden die laten zien hoe vertrekken vanuit de menselijke psychologie tot opmerkelijke en echt vernieuwende oplossingen kan leiden. Ons selectiecriterium voor de sprekers is dat zij de 'duistere' wetenschap van beïnvloeding gebruiken om mensen te helpen om positieve keuzes te maken in het dagelijks leven. We gaan van politiek, naar productiviteit, van habits naar online trolling, van veranderingmanagament naar social engineering. Na iedere spreker is er een recap door Tom De Bruyne om te zorgen dat je echt inzicht krijg hoe de beïnvloeding in praktijk heeft gewerkt en je dit ook zelf kunt toepassen. Het is de conferentie waar je echt iets aan hebt. De tickets zijn inclusief drankjes, een lekkere lunch en toegang tot het hele dagprogramma. Het programma is op 1 spreker na, in het Nederlands. Meer info op: https://suebehaviouraldesign.com/nl/behaviouraldesignfest-2019/ Veelgestelde vragen   Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement? De bereikbaarheid van Pakhuis de Zwijger is optimaal. Met de auto ligt Pakhuis de Zwijger op nog geen vijf minuten van de Amsterdamse A10 Ring Noord (afslag S116) en de Piet Heintunnel (afslag S114 Zeeburg/Artis). Kom je met het openbaar vervoer? Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je tram 26 richting IJburg, en stap je uit bij halte Kattenburgerstraat. Je kan ook bus 48 richting Borneo Eiland nemen en uitstappen bij halte Jan Schaeferbrug.   Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb? Je kunt mailen naar astrid@sueamsterdam.com   Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen? Ja, graag. Maar hoeft niet.   Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker? Ja, zolang je een bewijsje hebt dat de koper van het ticket het ticket aan jou heeft overgedragen.  

   Categories: Business & Networking

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Behavioural Design Fest 2019. Book your stay now!