Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   B'nai B'rith Chanukah Concert 2019 in Amsterdam


   • B'nai B'rith Chanukah Concert 2019 Photo #1
   1 of 1
   December 29, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   B'nai B'rith Chanukah Concert 2019

   Musici en repertoire
   Speciaal voor deze gelegenheid zal in dit Chanoekah-concert als solist de wereldberoemde Cantor (voorzanger) Netanel Hershtik optreden. Dirigent en artistiek leider van het Chanoeka-concert is niemand minder dan Jules van Hessen. Maestro Van Hessen heeft een divers programma samengesteld met de mooiste parels uit de Joodse en Israëlische muziektraditie, waaronder klassieke, religieuze, Israëlische volkscomposities, en hedendaagse composities.

   Chanoeka 2019
   Het inwijdingsfeest Chanoeka is een eeuwenoude Joodse feestdag. De Stichting Chanukah Concert viert dit jaar samen met de Joodse Gemeenschap de vierde avond Chanoeka in Het Concertgebouw, waar wij gezamenlijk de Chanoekia (achtarmige kandelaar) op het toneel zullen aansteken, in volle pracht! Voor deze avond is er een bijzonder concertprogramma samengesteld. Joods en niet-Joods publiek is van harte welkom om deze unieke gelegenheid met ons te delen.

   Over hoofdsponsor B’nai B’rith Loge Hilleel
   B'nai B'rith is de oudste dienstverlenende organisatie in de Joodse wereld. Het maakt zich sterk voor het welzijn van Joodse wereldburgers en voor het bestaan en bescherming van de staat Israël.

   Versnaperingen
   Het Chanoeka-concert biedt meer dan alleen muziek. In de prijs is ook een heerlijke Chanoeka-traktatie inbegrepen, zoals een zogenaamde 'soefganiot', te vergelijken met een Berliner bol. Ook kan men genieten van een glas koosjere wijn.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Holiday

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.