Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Brederode, Scholten & Glerum: Isolophilia in Amsterdam


   • Brederode, Scholten & Glerum: Isolophilia Photo #1
   1 of 1
   December 13, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Brederode, Scholten & Glerum: Isolophilia

   Isolophilia
   We hebben de neiging om in gezelschap te willen verkeren, mensen om ons heen te willen hebben. Maar wat als we de noodzaak voelen om alleen te zijn? Dit thema wordt uitgediept op Isolophilia – het debuutalbum van het gloednieuwe trio Brederode, Scholten & Glerum. Drie eigenzinnige musici uit drie verschillende generaties: contrabassist en Boy Edgar Prijswinnaar Ernst Glerum, pianist Wolfert Brederode en gitarist Marzio Scholten creëren een wonderlijke, meanderende klankwereld vol verstilling, spanning en melodie.

   Brederode, Scholten & Glerum
   Als duo speelden Marzio Scholten en Ernst Glerum al enkele jaren samen. Toen in 2018 een theater in Amsterdam hen een carte blanche gaf, besloten ze ECM-artiest Wolfert Brederode aan dit duo toe te voegen. Het was de eerste keer ooit dat de musici met elkaar speelden en het werd een avond om nooit te vergeten. Met een combinatie van eigen werk en enkele bestaande traditionals weet dit trio het publiek mee te nemen op een bijzondere reis naar hun wereld, waarbij de magie van het podium spat.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.