Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Concerto Köln viert Pasen: Bachs Brandenburgse concerten in Amsterdam


   • Concerto Köln viert Pasen: Bachs Brandenburgse concerten Photo #1
   1 of 1
   April 21, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Concerto Köln viert Pasen: Bachs Brandenburgse concerten

   Bach
   Geen componist is zo verbonden aan Pasen als Bach. Natuurlijk vanwege zijn passies. Maar ook Bachs wereldse werken nemen een prominente plek in tijdens paasconcerten. Zoals de Brandenburgse concerten, vol frisse energie en hoop. Concerto Köln kiest vandaag twee hoogtepunten uit deze staalkaart van muzikale combinaties. In het Vierde Brandenburgse concert schitteren viool en blokfluiten, in het Vijfde Brandenburgse concert is het klavier de absolute ster.

   Concerto Köln
   Onlangs bracht het veelgeprezen Concerto Köln een Vivaldi-album uit, en ook in dit concert ontbreekt de grootmeester niet. U hoort van hem een 'concerto ripiendo', een stuk zonder solisten. Voor de componist een interessante muzikale puzzel. De schaakstukken worden weer verschoven bij Bach en Geminiani. Verschillende instrumentengroepen vragen de aandacht. Een Paasconcert met afwisselend reflectieve momenten en klaterende levenslust.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.