NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   DE DRIE MUSKETIERS - 4 Juli in Amstelveen


   • DE DRIE MUSKETIERS - 4 Juli Photo #1
   1 of 1
   July 4, 2019

   Thursday   9:00 PM

   7 De Duizendmeterweg
   Amstelveen, Noord-Holland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   DE DRIE MUSKETIERS - 4 Juli

   Slapstick en spektakel vechten om aandacht, varkens en kippen rennen voor hun leven terwijl 7 acteurs de degens opnemen, en 14 anderen een virtuoze dood tegemoet gaan. De Drie Musketiers staan al meer dan een eeuw symbool voor tomeloze moed en hadden een eergevoel dat de F-side doet blozen. Ze keken niet op een dode meer of minder, aan De Warme Winkel de opdracht om licht te brengen in dat duistere staartje van de middeleeuwen. ___________________________________________________ Het theater is vanaf 18:30 uur open. De voorstelling begint om 21:00 uur. Ook deze zomer kan er voorafgaand aan de voorstelling gedineerd worden in het Bosrestaurant of kunt u genieten van een picknickmand met heerlijke hapjes. Voor bezoekers van het restaurant wordt een zitplaats op de tribune gereserveerd! De picknickmand en de diners kunnen tot 24 uur voor aanvang worden gereserveerd. U kunt tot 7 dagen voor aanvang zelf, via de inlog in uw bevestigingsmail, uw tickets wijzigen naar een andere datum, mits de capaciteit dit toelaat. Indien de voorstelling wordt geannuleerd i.v.m. zeer slecht weer ontvangt u automatisch een code waarmee u kosteloos voor een andere datum kunt reserveren.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near DE DRIE MUSKETIERS - 4 Juli. Book your stay now!