Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Gratis Lunchconcert in Amsterdam


   • Gratis Lunchconcert Photo #1
   1 of 1
   September 18, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Gratis Lunchconcert

   Gratis Lunchconcert
   Sinds jaar en dag vindt er wekelijks – met uitzondering van de zomermaanden juli en augustus – om 12.30 uur in de Grote of Kleine Zaal van Het Concertgebouw een Gratis Lunchconcert plaats. Meestal op woensdagmiddag, soms vindt het Lunchconcert op de een andere dag plaats. De programma's van de Lunchconcerten worden steeds een week van tevoren bekendgemaakt op de website. Voor bezoekers wordt een minimumleeftijd van zes jaar geadviseerd.

   Gratis kaarten
   Voor dit Lunchconcert in de Kleine Zaal heeft u een toegangskaart nodig. Deze worden op de dag zelf vanaf 11.30 uur bij de ontvangstbalie uitgegeven (1 kaart per persoon). Zijn er geen kaarten meer beschikbaar dan weet u meteen dat de zaal al vol is. De deuren van de zaal gaan ongeveer twintig minuten voor aanvang van het concert open. De kaarten voor het Lunchconcert zijn ongeplaceerd.

   Gevarieerd programma
   De concerten variëren van openbare repetities van het Koninklijk Concertgebouworkest en concerten van conservatoriumensembles, tot kamermuziek door jong aanstormend talent. De programmering is zeer breed, en biedt voor ieder wat wils: klassieke en romantische muziek komen volop aan bod, maar u kunt ook kennismaken met hedendaags repertoire.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.