NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   It’s a Mad, Mad World – Nederlandse première door modern kamermuziektrio in Amsterdam


   • It’s a Mad, Mad World – Nederlandse première door modern kamermuziektrio Photo #1
   1 of 1
   October 2, 2020

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   It’s a Mad, Mad World – Nederlandse première door modern kamermuziektrio

   Moderne kamermuziek
   VIGMA-solisten, het moderne kamermuziektrio dat u vanavond hoort, is drie jaar geleden opgericht in Amsterdam. Alle drie de musici studeerden af aan het Tsjaikovski Conservatorium in Moskou en later ook aan het Conservatorium van Amsterdam. Violist Igor Ruhadze, saxofonist Vitaly Vatulya en pianiste Maria Nemtsova zullen naast de première van werk van Pigovat ook een bijzonder werk van Russell Peterson uitvoeren, dat uit vier delen bestaat. Elk deel vertegenwoordigt een stijl van een andere componist: Ravel, Maslanka, Beethoven en Sjostakovitsj.

   Nederlandse première
   De VIGMA-solisten brengen een bijzondere versie van Jewish wedding van Boris Pigovat in première. Deze versie, voor viool, saxofoon en piano, is speciaal geschreven voor de VIGMA-solisten. Boris Pigovat is een Joodse componist die geboren is in de Sovjet-Unie en die nu in Israël resideert. Als componist van meerdere genres schrijft hij muziek voor bijna alle instrumenten, muziek die wordt uitgevoerd door 's werelds beroemdste musici en orkesten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near It’s a Mad, Mad World – Nederlandse première door modern kamermuziektrio. Book your stay now!