NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Jann Maätita exposeert Instagram fotografie in VondelCS in Amsterdam


   • Jann Maätita exposeert Instagram fotografie in VondelCS Photo #1
   1 of 1
   July 21, 2017 - August 13, 2017

    

   Vondelpark 3
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Jann Maätita exposeert Instagram fotografie in VondelCS

   Maätita is al sinds 2011 actief op Instagram onder zijn alias @senns_less. Hij deed inspiratie op bij andere accounts en ontdekte zo zijn persoonlijke stijl. Volgens Maatita ligt de kracht van zijn fotografie in en het spelen met contrasten en zijn eigen kijk op objecten. “Door met licht-donker effecten te spelen en objecten van alle kanten te bekijken voor je een foto maakt, krijgt je foto een heel uniek karakter en kun je je eigen stijl ontwikkelen”, legt hij uit. Deze stijl deelt hij graag online, waarmee hij ondertussen ook internationaal veel aandacht trekt. Toch vindt de smartphonefotograaf het belangrijk om de link te leggen tussen de online en offline wereld. Het exposeren in VondelCS is dan ook een logische volgende stap.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Jann Maätita exposeert Instagram fotografie in VondelCS. Book your stay now!