Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   John Williams' filmmuziek uit Star Wars in Amsterdam


   • John Williams' filmmuziek uit Star Wars Photo #1
   1 of 1
   June 21, 2019

   Friday   8:15 PM

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   John Williams' filmmuziek uit Star Wars

   Star Wars
   Als er één filmserie absolute wereldfaam heeft verworven, dan is het wel Star Wars. Al sinds in 1977 het eerste deel verscheen, kijken science-fiction-fans telkens reikhalzend uit naar het volgende deel. En in december van dit jaar is het weer zover met Episode VIII. Voor het Nederlands Philharmonisch Orkest een mooi moment om de focus te richten op de filmmuziek die Star Wars mede onsterfelijk heeft gemaakt.

   John Williams
   Niemand minder dan John Williams, Hollywoods beroemdste filmmuziekcomponist, tekende voor deze muziek. Deze avond passeren de mooiste en meest tot de verbeelding sprekende delen uit de afgelopen Star Wars-films. Daarnaast klinken er enkele spectaculaire klassieke composities die Williams hebben geïnspireerd voor zijn eigen filmmuziek. Op de bok tijdens dit concert staat John Axelrod, die met zijn Weense serie concerten ‘Hollywood in Vienna’ de Amerikaanse filmmuziek uitstekend kent. 'May the force be with you!'

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.