Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   The Kik speelt Boudewijn de Groot met orkest in Amsterdam


   • The Kik speelt Boudewijn de Groot met orkest Photo #1
   1 of 1
   September 17, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   The Kik speelt Boudewijn de Groot met orkest

   Voor de overlevenden en Picknick
   Voor de overlevenden en Picknick: twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die van generatie op generatie als zodanig beschouwd worden. Nog nooit werden deze platen integraal live uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige, kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf om zich te buigen over zijn twee sleutelalbums, uit respectievelijk 1966 en 1968.

   The Kik
   De Rotterdamse bietband The Kik brengt met hun perfect meerstemmig gezongen sixtiespop een glimlach op ieders gezicht. Na het debuutalbum Springlevend (uit 2012, met de onweerstaanbare zomerhit Simone) heeft The Kik zich onder leiding van multitalent Dave von Raven op vele terreinen ontwikkeld. Ze waren een seizoen de huisband van DWDD, zetten Nederpopheld Armand in het zonnetje en maakten de titelsong voor de film Toen Was Geluk Heel Gewoon.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.