NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Korn in Amsterdam


   • Korn Photo #1
   • Korn Photo #2
   • Korn Photo #3
   • Korn Photo #4
   • Korn Photo #5
   • Korn Photo #6
   • Korn Photo #7
   • Korn Photo #8
   • Korn Photo #9
   • Korn Photo #10
   1 of 10
   June 8, 2021

   Tuesday   8:00 PM

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Korn

   De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland. Dit betreft ook het concert van Korn. Het concert dat op 28 mei 2020 in AFAS Live zou plaatsvinden, vindt nu plaats op 8 juni 2021.

   Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail met informatie over de verplaatsing. 

   Korn komt op 8 juni 2021 naar AFAS Live

   De Amerikaanse nu-metalband Korn geeft op 8 juni een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam. De kaartverkoop voor dit concert verloopt via Ticketmaster. 

   The Nothing is het dertiende studioalbum van Korn en werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis. De plaat gooide hoge ogen bij de muziekpers. Zo schreef NME bijvoorbeeld dat Korn met deze plaat behoort tot de “giants of metal who have proved their longevity”.
    
   Al sinds de release van het self-titled debuutalbum in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. De band wordt gezien als een van de pioniers binnen het genre. Korn scoorde in hun 26-jarig bestaan vele hits waaronder Blind, Freak on a Leash en Twisted Transistor.
    

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Korn. Book your stay now!