NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Marc Albrecht dirigeert Bruckner 7 in Amsterdam


   • Marc Albrecht dirigeert Bruckner 7 Photo #1
   1 of 1
   June 7, 2019

   Friday   8:15 PM

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Marc Albrecht dirigeert Bruckner 7

   Marc Albrecht dirigeert Bruckner 7
   Alweer zes jaar geleden stond Bruckners Zevende symfonie voor het laatst op de lessenaars bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Men was vooral onder de indruk van de transparantie waarmee Albrecht de stevige Bruckner-kost presenteerde. ‘Een Bruckner-symfonie als een avontuurlijk jongensboek’, zoals een recensent het kernachtig uitdrukte. Dat chef-dirigent Marc Albrecht een zwak heeft voor Bruckner is de afgelopen jaren duidelijk merkbaar geweest bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Het is inmiddels traditie dat er jaarlijks een symfonie van deze orkestrale kathedralenbouwer op de lessenaars verschijnt. En met succes, want de combinatie Bruckner-Albrecht is er eentje met een gouden rand, waar elk jaar weer naar uitgekeken wordt.

   Mozarts Pianoconcert nr. 22 met Martin Helmchen
   Dat jongensachtige past ook schitterend bij het Pianoconcert nr. 22 van de altijd sprankelend en jeugdig klinkende Mozart. Solist is Martin Helmchen die, net als Bruckner, bijna jaarlijks te gast is bij het orkest.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Marc Albrecht dirigeert Bruckner 7. Book your stay now!