NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   De nieuwe pianotriosensatie uit de Verenigde Staten in Amsterdam


   • De nieuwe pianotriosensatie uit de Verenigde Staten Photo #1
   1 of 1
   January 17, 2021

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   De nieuwe pianotriosensatie uit de Verenigde Staten

   Klassiekers en nieuwe wegen
   De New York Times noemde ze al ‘impressive’ en het prestigieuze Fanfare Magazine voegde er een ‘impeccable’ aan toe. Het Merz Trio is de nieuwe pianotriosensatie uit de Verenigde Staten. Het drietal vond elkaar op het New England Conservatory en is in eigen land inmiddels een begrip. Met een programma waarin klassiekers als de trio’s van Ravel en Tsjaikovski naast nieuwe wegen als de eigen bewerking van Rameau’s Cinquième Concert in d staan, verovert het trio nu ook Europa. Een belevenis.

   Keurmerk
   In 2019 won het Merz Trio de befaamde, nationale Fischoff Competition, wat geen verrassing was na de eerste prijs en publieksprijs tijdens de Chesapeake Chamber Music Competition in 2018. Het Merz Trio, genoemd naar de Merz Pictures van kunstenaar Kurt Schwitters, is Professional Trio in Residence aan het New England Conservatory en kan rekenen op mentoren als Vivian en Donald Weilerstein, ouders van celliste Alisa Weilerstein met wie ze het Weilerstein Trio vormen. Een beter keurmerk is nauwelijks denkbaar.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near De nieuwe pianotriosensatie uit de Verenigde Staten. Book your stay now!