NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Passenger in Amsterdam


   • Passenger Photo #1
   1 of 1
   March 26, 2021

   Friday   8:00 PM

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Passenger

   Helaas heeft Passenger i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus in heel Europa besloten zijn huidige tournee opnieuw te verplaatsen. Hiermee komt ook het concert dat op 26 maart 2021 (originele datum 7 oktober 2020) in AFAS Live zou plaatsvinden te vervallen. De show van Passenger in AFAS Live op 26 maart 2021 (originele datum 7 oktober 2020) is verplaatst naar 7 oktober 2021.

   ---------------

   De Britse singer-songwriter Passenger gaat in 2020 op tournee in Europa. Op 7 oktober 2021 speelt hij een show in de AFAS Live. De kaartverkoop voor het concert verloopt via Ticketmaster

   De Britse singer-songwriter Mike Rosenberg, beter bekend als Passenger, is inmiddels een grote naam in het singer-songwriter genre. Vorig jaar bracht hij zijn tiende plaat uit, Sometimes It’s Something, Sometimes It’s Nothing at All, dat werd opgenomen in de beroemde Abbey Road Studios in Londen. De nummers op dit bijzondere album bestaan enkel uit zang, akoestische gitaren en een strijkkwartet. Bovendien doneert Passenger alle opbrengsten van het album aan Shelter, een liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor daklozen in het Verenigd Koninkrijk.

   Passenger maakte de afgelopen tien jaar naam met zijn intieme en breekbare indiepop doordrenkt van folk invloeden. Het grote succes begint wanneer in 2012 het album All the Little Ligths uitkomt met daarop 'Let Her Go'. Passenger was in 2018 voor het laatst in Nederland voor een uitverkochte show in AFAS Live.

     

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Passenger. Book your stay now!