Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   The Piano Guys in Amsterdam


   • The Piano Guys Photo #1
   1 of 1
   June 5, 2019

   Wednesday   8:00 PM

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   The Piano Guys

   Let op: Werkzaamheden aan de A10 Zuid en aan het spoor
   Dit weekend zijn delen van de A4 en A10 Zuid afgesloten. Ook is treinverkeer van, naar en via de stations Amsterdam Zuid en Amsterdam RAI niet mogelijk. Houd rekening met extra reistijd, afsluitingen en omleidingen. De vertraging kan oplopen tot een uur. Wij adviseren om uw plan reis vooraf te plannen. Klik hier voor de flyer met uitgebreide informatie over de werkzaamheden aan de A10 Zuid en aan het spoor.

   The Piano Guys komt op 5 juni naar AFAS Live

   Het wereldwijde internetfenomeen The Piano Guys komt dit jaar ter gelegenheid van hun nieuwe album 'Limitless' naar ons land voor een exclusieve show. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.nl.

   Het viertal uit de Verenigde Staten, dat muzikale mash-ups van populaire popliedjes in een klassiek jasje giet en daarmee op YouTube meer dan zes miljoen abonnees en anderhalf miljard views heeft. In 2011 won de groep de 'Most Up-and-Coming Channel’ award in de categorie YouTube 'On the Rise’ en vijf jaar later stond er een miljard views op de teller. 

   In 2014 maakte de band haar online magnum opus, door met 1.000 mensen in meer dan 10.000 uur een video op te nemen, waarin het kerstverhaal wordt verteld, met daarin de grootste kerststal ter wereld. In 2016 ontving The Piano Guys een gouden plaat in Amerika, een zeldzaamheid voor artiesten vandaag de dag; zeker voor een instrumentale act.

   Op 9 november verscheen het meest recente album 'Limitless', waarop The Piano Guys wederom hun talent laten zien voor het opnieuw uitvinden van muziek van elk genre, van zowel hedendaagse pop- en rockhits tot klassieke composities en Hollywood-scores. Voor de liefhebbers van een organische, feel-good liveshow met een karrenvracht aan bekende tunes, dan ook een absoluut niet te missen avond.

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.