Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Presentatieconcert Masterclass Thomas Quasthoff in Amsterdam


   • Presentatieconcert Masterclass Thomas Quasthoff Photo #1
   1 of 1
   September 3, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Presentatieconcert Masterclass Thomas Quasthoff

   Thomas Quasthoff
   Thomas Quasthoff was meer dan twee decennia als bariton actief op de internationale concertpodia en hij gaf dan ook meerdere recitals in de Grote Zaal. Hij veroverde de wereld met zijn zangkunst en trad zo in de voetsporen van Dietrich Fischer-Dieskau. In 2012 beëindigde Thomas Quasthoff zijn carrière als zanger. Sindsdien ontplooit hij zich als verteller, jazzzanger, acteur en dirigent. Thomas Quasthoff geeft les aan de Musikhochschule ‘Hanns Eisler’ in Berlijn, en geeft veel masterclasses.

   Presentatieconcert
   Dit concert is het resultaat én de bekroning van een week lang studeren op landgoed Berkenrode in Heemstede. Op een plek ver weg van het ‘Weltgetrummel’ krijgen zes jonge topzangers intensieve coachings van Thomas Quasthoff. Ook worden er lezingen gehouden door belangrijke spelers in het culturele veld die de zangers kunnen helpen een zangcarrière op te bouwen.

   Jonge Grote Zangers
   Stichting Grote Zangers heeft als doel Liedkunst in Nederland te promoten, en haalt daartoe de top van internationale zangers naar Nederland. Daarnaast steunt ze veelbelovende, jonge (met name Nederlandse) zangers in de startfase van hun carrière met haar educatietraject Jonge Grote Zangers. Deze masterclasses zijn onderdeel dit educatietraject.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.