NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Snelle in Amsterdam


   • Snelle Photo #1
   1 of 1
   October 15, 2020

   Thursday   8:00 PM (on various days)

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Snelle

   Na eerder dit jaar zijn grootste soloconcerten ooit te hebben aangekondigd, maakt Lars Bos, oftewel Snelle, vandaag bekend dat zijn 3 concerten in AFAS Live in verband met de geldende maatregelen vanwege het coronavirus zullen worden verplaatst naar april 2021. De concerten stonden gepland voor oktober 2020. 

   De man die onlangs nog een hit scoorde met de single ‘Kleur’ ziet in dat zijn uitverkochte concerten in AFAS Live binnen de geldende maatregelen niet mogelijk zijn. 

   ‘Als je merkt dat de versoepelingen er komen en de ontwikkelingen rondom Corona iets positiever lijken te worden krijg je stiekem nog even de hoop dat het misschien toch mogelijk wordt om in oktober in een uitverkochte AFAS Live te spelen. Helaas moeten de fans en ik toch nog eventjes langer wachten. Het goede nieuws is dat we nieuwe data hebben gevonden en we alsnog 3 prachtige avonden gaan beleven’ aldus Snelle.

   De nieuwe data van de concerten van Snelle in AFAS Live zijn:

   14 april 2021 (vervangende datum voor 17 oktober 2020)
   15 april 2021 (vervangende datum voor 15 oktober 2020)
   16 april 2021 (vervangende datum voor 16 oktober 2020)

   Alle tickets blijven geldig en de kaartkopers ontvangen vandaag meer informatie per mail.

   --------------------------


   Rapper Snelle staat op 15,16 &17 oktober in AFAS Live

   Lars Bos, beter bekend als Snelle, kondigde zijn grootste soloconcert tot nu toe aan. De rapper staat op 16 &17 oktober 2020 voor het eerst op eigen kracht in AFAS Live. 

   2019 is onmiskenbaar het jaar van Snelle. Op 24 oktober dit jaar verscheen zijn album ‘Vierentwintig’, die binnen één dag de gouden status behaalde en inmiddels al meer dan 126 miljoen keer is gestreamd. Op het album staan onder andere de hits ‘Reünie’ en ‘Lippenstift’ een samenwerking met Marco Borsato en John Ewbank. Beide nummers stonden op #2 en #3 in de Nederlandse Top 40 waarmee Snelle de eerste Nederlandse artiest is die ooit met twee nummers tegelijk in de top 3 stond en zich hiermee in een rijtje artiesten mag scharen als Justin Bieber en Ed Sheeran. Daarnaast won hij in oktober ook de MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en ontving hij maar liefst drie Edison nominaties.
    
   Snelle geeft na zijn uitverkochte ‘24/7 tour’ in de Melkweg aan dat hij klaar is voor het grote werk: ‘Het was geweldig om te kunnen touren door heel Nederland. We stonden in bomvolle zalen met fans die allemaal mijn nieuwe muziek mee konden zingen. Fantastisch! Ik kan niet wachten om in oktober in AFAS Live te staan.’
    
   De successen van een van de populairste muzikanten van dit moment smaken naar meer en dus is een soloconcert in AFAS een logisch vervolg. De rapper zal, onder begeleiding van zijn eigen ‘Lieve Jongens Band’ een compleet nieuwe show neerzetten. Zijn muzikaliteit zal gecombineerd worden met een indrukwekkende productie vol verrassingen. ‘Ik ga iets doen wat ik nog niet eerder heb gedaan. Een soloconcert in de AFAS Live met volledige band en ik kan alvast beloven tegen die tijd ook weer veel nieuwe muziek te hebben om live te kunnen performen. Ik kan niet wachten, het wordt een groot spektakel!’ aldus Snelle.  


   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   This event repeats on various days: Apr 14, Apr 15, Apr 16

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Snelle. Book your stay now!