Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Star Wars: The Empire Strikes Back - Live in Concert - 4 uitvoeringen tussen 11 juli 2019 en 14 juli 2019 in Amsterdam


   • Star Wars: The Empire Strikes Back - Live in Concert -  4 uitvoeringen tussen 11 juli 2019 en 14 juli 2019 Photo #1
   • Star Wars: The Empire Strikes Back - Live in Concert -  4 uitvoeringen tussen 11 juli 2019 en 14 juli 2019 Photo #2
   1 of 2
   July 11, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Star Wars: The Empire Strikes Back - Live in Concert - 4 uitvoeringen tussen 11 juli 2019 en 14 juli 2019

   Star Wars Live in Concertgebouw
   Wie erbij was, wil weer. Wie er niet was, krijgt een herkansing. Na Star Wars: A New Hope op groot scherm in de zomer van 2018 zetten we onze jongste zomertraditie voort met de fenomenale tweede Star Wars-film. In The Empire Strikes Back gaan we verder op avontuur met Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia en Chewbacca. U ziet de film op groot scherm, de soundtrack wordt live gespeeld door het Residentie Orkest. En net als vorige zomer is Dirk Brossé de dirigent.

   The Empire Strikes Back
   The Empire Strikes Back is voor velen dé favoriet uit de Star Wars-serie. Een visueel spektakel, qua sfeer donkerder en mysterieuzer dan zijn voorganger. Maar ook een sensatie voor de oren. John Williams, die eerder een Oscar won met A New Hope, pakt uit als nooit tevoren. Een enorm orkest, met zelfs een aambeeld in de gelederen, brengt het avontuur tot leven - en het fascinerende geluid van de deep space. The Empire Strikes Back brak door alle grenzen, zowel artistiek als commercieel.

   Dirk Brossé
   Die grandioze soundtrack wordt deze avond live gedirigeerd door Dirk Brossé. John Williams zelf belde hem op: leek het hem leuk om de wereldtournee van Star Wars, a Musical Journey te leiden? Inmiddels is Brossé meer dan 150 Star Wars-concerten verder. En dus dé man om het Residentie Orkest te dirigeren.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Kids & Family

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.