NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Triple Twintig: klassiek, kleinkunst & comedy in Amsterdam


   • Triple Twintig: klassiek, kleinkunst & comedy Photo #1
   1 of 1
   November 5, 2020

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Triple Twintig: klassiek, kleinkunst & comedy

   20 minuten klassiek - Academisten van het Koninklijk Concertgebouworkest
   Violisten Caspar Horsch en Marlene Dijkstra, altvioliste Elisa Karen Tavenier en celliste Liesbeth Bosboom zijn allen (oud- en aankomende) leden van de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest. Vanavond spelen zij samen het vrolijke Strijkkwartet op 33. nr. 2 van Joseph Haydn, dat als bijnaam 'The Joke' heeft gekregen door de vele humoristische effecten en onverwachte wendingen.

   20 minuten kleinkunst - Stephanie Louwrier
   Stephanie Louwrier studeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Sindsdien staat ze al jaren op De Parade en tourt ze langs de theaters en festivals. Speciaal voor Triple Twintig brengt ze samen met gitarist Norman Kapoyos haar nummers klein en intiem, maar als je even je ogen sluit, waan je je misschien wel stiekem in een zwetende en hossende mensenmassa.

   20 minuten comedy - René van Meurs
   René van Meurs won de jury- én publieksprijs tijdens Cameretten 2012. In 2013 ging René de theaters in met zijn eerste avondvullende programma Voor de storm. Met zijn derde avondvullende voorstelling Ik beloof niks werd hij genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018, een prijs voor de cabaretier met het grootste toekomstperspectief. Naast zijn avonturen in het theater was hij op televisie onder andere te zien in Padoem Patsss, Is Er Een Dokter In De Zaal?! en werd hij teamcaptain bij Rare Jongens. Daarnaast was hij jaren één van de vaste schrijvers van het satirische televisieprogramma Dit was het nieuws.

   Categories: Concerts & Tour Dates | Comedy | Nightlife & Singles

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Triple Twintig: klassiek, kleinkunst & comedy. Book your stay now!