NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Tuindagen op Slot Zuylen in Oud-Zuilen in Oud-Zuilen


   • Tuindagen op Slot Zuylen in Oud-Zuilen Photo #1
   1 of 1
   June 27, 2020 - June 28, 2020

    

   Tournooiveld 1
   Oud-Zuilen, Utrecht

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tuindagen op Slot Zuylen in Oud-Zuilen

   Op zaterdag 27 en zondag 28 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Tuindag: dé buitenmarkt voor tuinliefhebbers! Liefhebbers van tuinieren en het buitenleven kunnen hun hart ophalen bij de tientallen stands op het gebied van bloemen, planten en natuur. Maar ook voor cadeauartikelen en kunstobjecten bent u op de Tuindag aan het goede adres. Het wordt een mooie dag voor mensen met én zonder groene vingers!

   Programma
   De Tuindag staat geheel in het teken van de (biologische) tuin. Bij de stands in de historische kasteeltuin proeft u het buitenleven en al het moois wat uw tuin te bieden heeft. Een rondleiding door de kasteeltuin maakt uw bezoek helemaal compleet.

   Wie nog meer uit zijn dag wilt halen kan ook een rondleiding volgen door het kasteel. Onder begeleiding van onze enthousiaste gids verkent u alle vertrekken van het imposante huis. Speciaal voor de tuindag zal ieder half uur een rondleiding starten.

   Kinderen zijn uiteraard ook welkom. Voor hen is er een speciaal programma.

   De gehele dag.

   Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

   Categories: Other & Miscellaneous

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Tuindagen op Slot Zuylen in Oud-Zuilen. Book your stay now!