Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Within Temptation in Amsterdam


   • Within Temptation Photo #1
   1 of 1
   November 24, 2018

   Saturday   8:00 PM

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Within Temptation

   Within Temptation komt 24 november 2018 naar AFAS Live

   Within Temptation heeft een grote Europese tour aangekondigd die in de herfst van 2018 zal plaatsvinden. De tour brengt de band naar 33 steden in 18 landen, waaronder AFAS Live. Tickets voor deze show zijn uitverkocht, er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de show op 23 juni, klik hier.

   Nadat Within Temptation een Europese tour aankondigde zijn er data in Nederland toegevoegd aan de tour die in 2018 zal plaatsvinden. De geplande shows in Amsterdam en Tilburg waren dusdanig snel uitverkocht dat er extra shows zijn gepland in november en december.

   Ook in andere Europese landen is reikhalzend uitgekeken naar een nieuwe tour van de band, die in de symfonische rock en metal nog altijd als één van de invloedrijkste bands wordt beschouwd. 

   De tournee komt na een lange pauze van de band, waarover leadzangeres Sharon den Adel zegt: "Na de laatste tour ging ik door een moeilijke periode, alles was teveel. Maar door het werken aan mijn solo-project 'My Indigo' kreeg ik ook de inspiratie terug om songs te schrijven voor een nieuw Within Temptation-album."

   Aftershow: Ziggy Splynt 
   Gefascineerd door rauwheid, harmonie en energie heeft deze alternatieve rockband een eigen stijl ontwikkeld. Ze zorgen met de unieke stem van de frontman, boven op de donkere sound van de gitaren, voor een bombastisch geluid. Met zware riffs en melodieuze klanken zorgt Ziggy Splynt voor een intense show.

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen voor een ander evenement kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   18:30 uur - Deur open
   20:00 uur - Ego Kill Talent
   21:15 uur - Within Temptation
   22:50 uur - Verwacht einde concert
   22:50 uur - Aftershow Ziggy Splynt

   Dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken worden door de artiesten.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.