NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Woodkid in Amsterdam


   • Woodkid Photo #1
   1 of 1
   January 20, 2021

   Wednesday   8:00 PM

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Woodkid

   Het concert van Woodkid is in verband met de huidige covid-19 restricties verplaatst van 20 januari 2021 naar 25 mei 2021. Niet alleen de datum is gewijzigd, ook de locatie is gewijzigd. Het concert vindt niet meer plaats in AFAS Live, maar verhuist naar TivoliVredenburg in Utrecht.

   Reeds gekochte kaarten blijven gelden voor de nieuwe datum én nieuwe locatie.

   Heb je vragen of wil je je geld terug, neem dan contact op met info@doubleveeconcerts.nl.

   -----------

   Er is alweer bijna zes jaar verstreken na zijn laatste optreden in Nederland, maar bij veel fans staan de magische shows van Woodkid nog vers in het geheugen. Als geen ander heeft Woodkid onder andere Into The Great Wide Open en Paradiso in weten te pakken met zijn bombastische en meeslepende composities. Na al die jaren is er eindelijk weer nieuwe muziek op komst en staat Woodkid klaar om de Europese podia te veroveren met zijn nieuwe werk. 

   Woodkid - echte naam Yoann Lemoine - kan bijna alles. Hij is een multi-instrumentalist, zanger, grafisch ontwerper en regisseur. Woodkid regisseerde videoclips voor onder andere Pharrell Williams, Katy Perry, Taylor Swift en Lana Del Rey. De kroon op zijn werk is een visueel meesterwerk voor zijn single 'Iron', waarmee hij de wereld tevens kennis liet maken met zijn donkere en indringende muziekstijl. Woodkid maakt composities met elementen uit pop, elektronica en uiteraard filmmuziek. Zijn bezwerende diepe stemgeluid maakt zijn muziek even groots als kunstzinnig.

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Woodkid. Book your stay now!