Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Woodstock Legends - 4 uitvoeringen tussen 3 juni 2019 en 6 juni 2019 in Amsterdam


   • Woodstock Legends -  4 uitvoeringen tussen 3 juni 2019 en 6 juni 2019 Photo #1
   1 of 1
   June 3, 2019

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Woodstock Legends - 4 uitvoeringen tussen 3 juni 2019 en 6 juni 2019

   Woodstock
   Het Woodstock Festival vormt een mijlpaal in de internationale muziekgeschiedenis en staat symbool voor de roerige jaren zestig. In het voorjaar van 2019 komt de magie van het festival tot leven in Het Concertgebouw tijdens Woodstock Legends. Een groots muzikaal spektakel dat een ode vormt aan de muziek van de grootheden die tijdens het beroemde festival de hoofdrol speelden. Gastheer is cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo. Een grote live-band met een strijkersensemble en een eindeloze reeks iconische hits maken het eerbetoon aan Woodstock compleet. Ga terug in de tijd en herbeleef de jaren zestig tijdens Woodstock Legends.

   Woodstock Legends
   De show heeft als titel Woodstock Legends meegekregen en daarmee is geen woord teveel gezegd.Het publiek wordt in vervoering gebracht zoals dat vijftig jaar geleden ook gebeurde. De optredens van Joe Cocker en Janis Joplin zorgden destijds voor veel sensatie en vormden één van de belangrijkste hoogtepunten. Dat is tijdens Woodstock Legends niet anders. Joe Cockers With a Little Help from my Friends, Cry me a River en Unchain my Heart komen voorbij, net als Cry Baby en Me and Bobby McGee van Janis Joplin. We horen natuurlijk ook de onvermijdelijke wereldhits van Creedence Clearwater Revival, Crosby, Stills, Nash & Young, Jimi Hendrix, The Who en anderen. Repertoire dat het muzikale landschap voorgoed veranderde en de tand des tijds met gemak heeft doorstaan.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.